За "Би-Ти-Ай студиос"

"Би-Ти-Ай студиос" е една от най-големите и известни компании за превод на филми в света и предлага дублаж, субтитри, скрити субтитри и аудиовизуален превод на всички езици.

Основана през 1995 г. като "Бродкаст текст", днес "Би-Ти-Ай" има 16 подразделения в света. Нашата мрежа от обекти се простира от високотехнологичното дублажно студио, заемащо площ от 1115 кв. м, във Варшава – с четири звукозаписни студия и 5,1 съраунд аудиосистеми, до Центъра за продажби и разпространение в Лондон, който годишно обработва над 150 хил. часа дублажи, субтитриране и аудиовизуален превод.

Наши клиенти са такива компании, като "Би-Би-Си уърлдуайд", "Дискъвъри нетуъркс" и "Търнър", големите филмови студия "Ен-Би-Си юнивърсал", "Уорнър", "Дисни" и "Фокс" и платформи за видео по поръчка. Ние сме едно от четирите предпочитани студия на"Нетфикс" за субтитриране и изработване на скрити субтитри.

През последните 10 г. отбелязваме постоянен двуцифрен годишен растеж. През 2014 г. ще преведем 200 хил. часа за дублаж, субтитри и скрити субтитри, като генерираме приходи от над 50 млн. евро. Това е резултат от усилията на "Би-Ти-Ай студиос" да обръща специално внимание на всеки клиент и като ценим изградените взаимоотношения, да работим съвместно за намиране на най-добрите решения за всеки индивидуален клиент. Тъй като сме разработили най-доброто средство за управление на работния поток, можем да предложим на всеки клиент индивидуален работен поток, който отговаря на нуждите му, като го свържем с вътрешни системи, за да пестим ценно време и парични средства. Ние предоставяме висококачествен продукт, съчетан с привлекателни цени и с най-качествените услуги на пазара.

През тази година "Би-Ти-Ай студиос" откри нов център в САЩ в Бърбанк, Калифорния. Той е разположен така, че да е близо до разширяващата се база от клиенти в САЩ и в Латинска Америка и да осигурява цялостна поддръжка и за местните, и за световните клиенти. "Би-Ти-Ай студиос - САЩ" предлага различни преводачески услуги и разполага с глобалното ни портфолио от услуги в областта на дублажа, субтитрите, скритите субтитри и превода.