A BTI Studios-ról

A BTI Studios a világ legnagyobb és legelismertebb műsorhonosító vállalatai közé tartozik, és a világ bármely nyelvén végez szinkron- és feliratgyártást, műsor-akadálymentesítést, valamint műszaki szolgáltatásokat is nyújt.

Az 1995-ben Broadcast Text néven alapított BTI ma már világszerte 16 helyi irodát tart fenn. A vállalat kizárólagos tulajdonában álló telephely-hálózatába olyan létesítmények tartoznak, mint a korszerű, 1100 nm-es, négy felvételi stúdióval és 5.1-es keverővel felszerelt szinkronstúdió Varsóban vagy az évi 150 000 órányi szinkron- és feliratgyártást valamint akadálymentesítést lebonyolító értékesítési és gyártásszervezési központ Londonban.

Ügyfeleink között tudhatunk olyan műsorszolgáltatókat mint a BBC Worldwide, a Discovery Networks vagy a Turner; nagyobb filmstúdiókat (NBC Universal, Warner, Disney, Fox) valamint VOD-szolgáltatókat. Cégünk a Netflix által kiválasztott csupán négy felirat-beszállító (NPV) egyike.

Az elmúlt tíz év során évről évre kétszámjegyű, organikus növekedést értünk el. A 2014-es évben 200 000 órányi szinkron- és feliratgyártással valamint akadálymentesítéssel 50 millió eurót meghaladó árbevételre számítunk. Mindez annak köszönhető, hogy a BTI Studios-nál különös hangsúlyt fektetünk az ügyfélközpontú szolgáltatás nyújtására. Nagyra értékeljük ügyfeleink bizalmát, így valamennyi ügyfelünk számára egyénileg testreszabott megoldásokat kínálunk. Az üzletág legjobb, saját fejlesztésű munkafolyamat-támogatási rendszerével az ügyfelek igényeit leginkább kielégítő, egyedi munkafolyamatokat állítunk fel, így a belső rendszerek összekapcsolásával értékes időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleink számára. Csúcsminőségű termékeinket vonzó árak és a piacon elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatás mellett szállítjuk.

A BTI Studios az idei évben nyitotta meg új gyártási központját a kaliforniai Burbankben. A létesítmény kiváló elhelyezkedéséből adódóan az egyre gyarapodó észak- és latin-amerikai ügyfélkör közelében nyújt teljes körű szolgáltatást a helyi és nemzetközi megrendelők számára. A BTI Studios amerikai irodája, globális portfóliónknak megfelelően, a műsorhonosító szolgáltatások egész tárházát kínálja, ideértve a szinkron- és feliratgyártást, valamint műsor-akadálymentesítést.