BTI Studios yrityksenä

BTI Studios on maailman suurimpia ja nimekkäimpiä lokalisointiyrityksiä, joka tarjoaa dubbaus- ja tekstityspalveluja, mediaratkaisuja sekä muita palveluja kaikilla kielillä.

BTI Studios perustettiin vuonna 1995 nimellä Broadcast Text, ja yrityksellämme on nykyisin 16 omaa toimitilaa eri puolilla maailmaa. Näistä mainittakoon Varsovan 1 110 neliön kokoinen huipputason dubbausstudio, jossa on neljä äänityshuonetta ja 5.1-äänijärjestelmä, sekä Lontoon myynti- ja jakelukeskus, jossa tuotetaan vuosittain yli 150 000 tuntia dubbauksia, tekstityksiä ja muita palveluja.

Asiakaskuntamme muodostuu TV-kanavista (esimerkiksi BBC Worldwide, Discovery Networks ja Turner), suurista elokuvalevittäjistä (NBC Universal, Warner, Disney ja Fox) ja VOD-palvelujen tarjoajista. Olemme yksi neljästä Netflixin suosimasta tekstitysten palvelutarjoajasta.

Kymmenen viime vuoden aikana yrityksemme on kasvanut huimasti. Vuonna 2014 tuotamme 200 000 tuntia dubbauksia, tekstityksiä ja muita palveluja, ja arvioitu liikevaihtomme ylittää 50 miljoonaa euroa. BTI Studios onkin panostanut siihen, että jokainen asiakas tuntee olevansa arvokas. Vaalimme solmimiamme suhteita ja etsimme parhaan ratkaisun aina yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme kehittäneet erinomaisen hallinnointijärjestelmän, jota voimme muokata kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja liittää asiakkaan sisäisiin järjestelmiin, jolloin säästetään aikaa ja rahaa. Toimitamme korkealaatuisia tuotteita houkuttelevin hinnoin, palvelusta tinkimättä.

Tänä vuonna BTI Studios avasi Kalifornian Burbankiin uuden toimiston, joka sijaitsee sopivan lähellä Yhdysvaltain ja Latinalaisen Amerikan kasvavia asiakaskuntia. Toimisto tarjoaa erinomaista tukea sekä paikallisten että kansainvälisten asiakkaidemme toimintaan. BTI Studios US tuottaa erilaisia lokalisointipalveluja, ja sillä on käytettävissään konsernimme palvelujen koko kirjo - dubbauksista tekstityksiin, käännöksiin ja muihin palveluihin.