Om BTI Studios

BTI Studios är ett av världens största och bäst ansedda lokaliseringsföretag. Vi erbjuder dubbnings-, undertextnings- och tillgänglighetstjänster samt medielösningar på alla språk.

BTI grundades 1995, fast då under namnet Broadcast Text, och i dag har vi 16 kontor runtom i världen. Inom vårt nätverk finns allt från vårt toppmoderna, 1 100 kvadratmeter stora dubbningskontor i Warszawa i Polen, där vi har fyra inspelningsrum med komplett 5.1-mix, till vårt försäljnings- och distributionsnav i London, som årligen hanterar mer än 150 000 timmar dubbnings-, undertextnings- och tillgänglighetsmaterial.

Bland våra kunder märks tv-bolag såsom BBC Worldwide, Discovery Networks och Turner; stora filmbolag såsom NBC Universal, Warner, Disney och Fox; och VOD-plattformar. Vi är en av Netflix fyra anförtrodda innehållsleverantörer inom undertextning och dold textning .

De senaste tio åren har vi upplevt tvåsiffrig organisk tillväxt år efter år. Under 2014 kommer vi att producera 200 000 timmar med dubbnings-, undertextnings- och tillgänglighetsmaterial och därmed uppnå en omsättning som överstiger 50 miljoner euro. Detta är en naturlig följd av vår strävan här på BTI Studios att få alla våra kunder att känna sig uppskattade. Vi värdesätter de relationer som vi bygger upp, och tillsammans med varje enskild kund kommer vi fram till den bästa lösningen. Vi har tagit fram marknadens bästa arbetsflödesverktyg och kan skapa individuella arbetsflöden anpassade efter våra kunders behov. Dessa flöden kan integreras med interna system och därigenom spara både dyrbar tid och pengar. Vi levererar en högkvalitativ produkt med en attraktiv prislapp och den bästa servicen på marknaden.

Tidigare i år öppnade vi vårt nya USA-nav i Burbank, Kalifornien. Kontoret ligger perfekt placerat mellan vår växande kundbas i USA och Latinamerika och tillhandahåller kundsupport åt både lokala och internationella kunder. BTI Studios US erbjuder olika lokaliseringstjänster och har full tillgång till vår globala portfölj med dubbnings-, undertextnings, översättnings- och tillgänglighetstjänster.