Despre BTI Studios

BTI Studios este una dintre cele mai mari şi mai renumite companii din lume în domeniul serviciilor de dublaj, subtitrare, acces media pentru persoane cu dizabilităţi şi soluţii multimedia pentru orice limbă.

Înfiinţată în 1995 sub numele de Broadcast Text, BTI Studios are în prezent 16 birouri în întreaga lume. Reţeaua noastră de birouri locale include studiouri, cum este cel ultramodern de dublaj din Varşovia, Polonia, cu o suprafaţă de 1.100 m 2, echipat cu 4 studiouri de înregistrare şi sistem Dolby Surround 5.1, şi centrul de vânzări şi distribuţie din Londra, care procesează anual peste 150.000 de ore de dublaj, subtitrare şi servicii de acces media pentru persoane cu dizabilităţi.

Printre clienţii noştri se numără companii de televiziune precum BBC Worldwide, Discovery Networks şi Turner, mari studiouri cinematografice (NBC Universal, Warner, Disney şi Fox) şi platforme VOD (video la cerere). Totodată, BTI Studios este unul dintre cei 4 furnizori preferaţi de Netflix (Netflix Preferred Vendors - NPVs) pentru servicii de subtitrare.

În ultimul deceniu, am înregistrat an de an rate de creştere organică de ordinul zecilor de procente.

În 2014, vom produce 200.000 de ore de dublaj, subtitrare şi servicii de acces media pentru persoane cu dizabilităţi, generând o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro. Este rezultatul eforturilor depuse de BTI Studios ca fiecare client să se simtă apreciat prin stabilirea de relaţii cât mai strânse şi de a colabora cu acesta pentru găsirea unor soluţii individuale optime. Având la dispoziţie cel mai performant instrument de gestiune de pe piaţă, suntem în măsură să creăm fluxuri de lucru specifice nevoilor fiecărui client, în conexiune cu sistemele interne, economisind astfel timpul şi banii clientului. Oferim un produs de calitate ridicată, la un preţ atractiv, cu cele mai bune servicii de pe piaţă.

În acest an, BTI Studios şi-a deschis noul centru american la Burbank, în California. Acesta este situat strategic, aproape de clientela tot mai numeroasă din SUA şi America Latină, oferind totodată asistenţă atât clienţilor locali cât şi celor internaţionali. BTI Studios SUA oferă o gamă vastă de servicii de dublaj, subtitrare, traducere, acces media pentru persoane cu dizabilităţi, beneficiind de întreg portofoliul nostru de servicii disponibile la nivel global.