Om BTI Studios

BTI Studios befinder sig blandt verdens største og mest anerkendte lokaliseringsvirksomheder. Vi leverer dubbing, tekstning, tilgængelighedstjenester og medieløsninger på alle sprog.

I 1995 blev Broadcast Text stiftet. I dag hedder vi BTI Studios og driver virksomhed 16 forskellige steder i verden. Vores netværk af fuldt ejede lokale afdelinger inkluderer bl.a. vores 1.100 m2 store topmoderne dubbingstudie i Warszawa i Polen, hvor vi har fire studier og mulighed for fuld 5.1 mix. I London findes vores salgs- og distributionscentral, hvorfra 150.000 timers dubbing, tekstning og tilgængelighedstjenester håndteres om året.

Vores kunder omfatter tv-stationer (BBC Worldwide, Discovery Networks og Turner), filmstudier (NBC Universal, Warner, Disney og Fox) samt Video On Demand-platforme. Vi er en ud af blot fire Netflix Preferred Vendors (NPV) til undertekstning.

De sidste ti år har vi haft organisk tocifret vækst år efter år. I 2014 vil vi producere 200.000 timers dubbing, tekstning og tilgængelighedstjenester, der vil skabe en indtjening på over € 50 millioner. Det kommer som følge af BTI Studios’ bestræbelser på at sætte hver eneste kunde i centrum og ved at værdsætte de forhold, vi bygger op sammen. Ved at arbejde sammen finder vi den bedste løsning for hver enkelt kunde. Vi har udviklet markedets bedste arbejdsfordelingsredskab, hvorved vi kan tilrettelægge produktionen til hver kundes behov. Dette kan knyttes til interne systemer, hvilket sparer vores kunder tid og penge. Vi leverer et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris, og vi yder markedets bedste service.

I år åbnede BTI Studios dørene for vores nye amerikanske central i Burbank, Californien. Kontoret er perfekt beliggende i nærheden af vores stødt stigende kundeportefølje i USA og Latinamerika, og der ydes fuld support til både lokale og internationale kunder. BTI Studios USA kan tilbyde en lang række lokaliseringstjenester og har fuld adgang til vores ressourcebank bestående af dubbing, tekstning, oversættelse og tilgængelighedstjenester.