Om BTI Studios

BTI Studios er et av verdens største og mest framstående lokaliseringsbyråer. Vi tilbyr dubbing, teksting, tilgjengelighetstjenester og medieløsninger på alle språk.

BTI ble stiftet i 1995 som Broadcast Text, og driver i dag 16 lokale kontorer verden over. Våre selveide avdelinger inkluderer blant annet et toppmoderne dubbestudio i Warsawa i Polen på over 1000 kvadratmeter med fire innspillingsrom og fullstendig 5.1-mix. Vår salgs- og distribusjonsavdeling i London tar seg av over 150 000 timer med dubbing, teksting og tilgjengelighetstjenester hvert år.

Våre kunder er kringkastere som BBC Worldwide, Discovery Networks og Turner samt viktige filmselskaper som NBC Universal, Warner, Disney og Fox i tillegg til VOD-plattformer. Vi er én av bare fire foretrukne Netflix-leverandører (Netflix Preferred Vendors, NPVs) for teksting.

I de siste ti årene har vi opplevd organisk vekst år etter år. I 2014 vil vi produsere 200 000 timer med dubbing, teksting og tilgjengelighetstjenester og ha en omsetning på over 50 millioner euro. Dette er resultatene av innsatsen BTI Studios har lagt ned for å få hver eneste kunde til å føle seg verdsatt. Vi setter pris på relasjonene vi bygger med dem, og jobber sammen for å finne de beste løsningene for hver enkelt kunde. Vi har utviklet markedets beste redskaper for arbeidsflyt, og vi kan skape individuelle arbeidsmønstre som passer til kundens behov. De kan knyttes til interne systemer slik at kunden sparer tid og penger. Vi leverer et kvalitetsprodukt kombinert med attraktive priser og markedets beste service.

I år har BTI Studios etablert en ny avdeling i Burbank i California. Den ligger perfekt plassert nær vår stadig økende kundebase i USA og Latin-Amerika, og kan tilby hjelp til både lokale og internasjonale kunder. BTI Studios USA kan tilby et spekter av lokaliseringstjenester og har tilgang til våre ressurser innen dubbing, teksting, oversetting og tilgjengelighetstjenester verden over.